
جدیدترین دستگاه لیزر موهای زائد 2019 – 2020
هیرسوتیسم که تقریباً 10٪ از زنان بین 18 تا 35 سال را درگیر می کند و در بیشتر موارد دلیل مشخصی برای آن وجود ندارد اما ممکن است برخی از بیماران اختلال هورمونی باشند سبب رشد موهای زائد و ناخواسته ای می شود که دغدغه ای بزرگ برای افراد مبتلا محسوب می گردد. این عارضه و موهای در مردان و حتی کودکان نیز ممکن است وجود داشته باشد و باعث آزار فرد شود، لیزر این موها بهترین روش در حال حاضر جهت کاهش و تا حدودی زدودن آنهاست.
چه زمانی احساس نیاز به لیزر موهای زائد پیدا می کنیم:
– زمانی که موهای ناخواسته ای در بدن داریم که باعث محدود شدنمان در پوشیدن لباس های خاصی می شود.
– وقتی موهایی تیره و پوستی روشن داریم.
– زمانی که به دنبال جایگزینی برای اپیلاسیون، الکترولیز، اصلاح و سفید کردن هستیم.
جوانب مثبت و منفی لیزر موهای زائد:
مثبت:
- – هم نواحی بزرگ و و هم نواحی کوچک بدن به طور مؤثر با این روش درمان می شوند.
- – ممکن است رنگ و ظاهر پوست یکنواخت تر شود.
- – بیشتر بیماران بعد از به طور متوسط 3 تا 8 جلسه ریزش موی دائمی دارند.
منفی:
- – برای تولید نتایج رضایت بخش معمولاً چندین جلسه درمان لازم است.
- – ممکن است بیماران با پوست تیره به دلیل اختلاف ناکافی بین رنگ پوست و مو پاسخ مناسبی به این روش ندهند.
- – موهای بلوند یا خاکستری/ سفید به دلیل عدم وجود رنگدانه کافی در موها کمتر پاسخگو هستند.
این سه جوانب مثبت و منفی هستند که هنگام در نظر گرفتن لیزر موهای زائد، بایستی مورد توجه قرار گیرند. در صورت تمرکز بر روی موارد منحصر به فرد، با جراح پلاستیک زیبایی خود مشورت کنید.
نکته:موهای تیره بیشتر نور لیزر را جذب می کند و پوست روشن تر اجازه انتقال بیشتر نور لیزر به فولیکول مو را می دهد؛ از این رو لیزر موهای زائد در افراد دارای موی تیره و پوست سبک نتایج مطلوب تری نسبت به سایر افراد خواهد داشت. سن، قومیت، دارو، میزان هورمون و نوع پوست، درشتی و رنگ موهای بدن همگی به نوبه بر نتیجه لیزر موهای زائد تأثیر می گذارند.
گزینه های پیش رو در لیزر موهای زائد: تعدادی دستگاه موجود برای لیزر موهای زائد زیاد است. متغیرهای زیر روی لیزر موی زائد توسط دستگاه تأثیر می گذارند:
رنگ پوست
رنگ و ضخامت مو
ناحیه ای از بدن که تحت درمان قرار می گیرد
نوع دستگاه
طول موج استفاده شده
عرض پالس
درجه حرارت و وجود خنک کننده
زمان درمان
جراح شما بسته به نوع پوست، ضخامت و رنگ مو، اندازه و محل قرارگیری در منطقه و زمان درمان، ممکن است از یک یا ترکیبی از دستگاه های لیزر زیر برای از بین بردن موهای زائد استفاده کند:
- دستگاه لیزر روبی
- دستگاه لیزر الکساندرایت
- دستگاه لیزر اس اچ آر
- دستگاه لیزر دایود
- دستگاه لیزر Nd: YAG
- دستگاه های نور پالس شدید
دستگاههای سبک الکساندرایت و پالس نباید در انواع پوستی تیره تر یا بیماران برنزه استفاده شود. لیزرهای دیود و لیزر Nd: YAG ممکن است برای این نوع پوست ها استفاده شود. جراح پلاستیک شما پس از ارزیابی خاص رنگ و ویژگی های موی پوست، گزینه ای را انتخاب می کند که برای وضعیت خاص شما مناسب تر باشد.
نتایج افرادی که لیزر را برای از بین بردن موهای زائد خود انتخاب کرده اند:
گزارش های اولیه درباره لیزر موهای زائد بسیار امیدوارکننده بود و برخی تحقیقات تا آنجا پیش رفتند که ادعا می کردند ممکن است لیزر یک روش دائمی برای این کار باشد، اما به طور کلی این چنین نیست. تعدادی از بیماران به هیچ وجه به درمان با لیزر پاسخ نمی دهند اما بسیاری از آنها نتایج خوبی خواهند داشت. در یک بیمار ایده آل، با موهای تیره و پوست کمرنگ، موها معمولاً در طی مدت دو تا سه ماه از بین می روند. درمان مجدد معمولاً چندین بار در سال لازم خواهد بود.
وقتی عمل لیزر انجام می شود، لازم است که تمام افراد داخل اتاق درمان، بیمار و کارمندان، عینک محافظ به چشم داشته باشند. در حال انجام درمان ورود به اتاق کاملاً بایستی تحت کنترل باشد.
عوارض جانبی احتمالی از بین بردن موهای زائد توسط لیزر شامل موارد زیر است:
– تورم ملایم در اطراف فولیکول های مو
– ممکن است تغییرات رنگدانه مخصوصاً در افرادی که پوست تیره دارند ایجاد شود. این تغییرات معمولاً موقتی هستند
– قرمزی کمی از پوست
– سوزش موقت که ممکن است منجر به تاول، پوسته پوسته شدن، زخم شدن یا تغییرات دیگر در بافت پوست شود
بهترین مدل لیزر موهای زائد
انتخاب بهترین مدل لیزر موهای زائد بستگی به آنچه که شما می خواهید دارد. از آنجایی که IPL از طیف گسترده ای از نور، معمولاً 690-950 نانومتر استفاده می کند، بنابراین بیشتر ترجیح بر استفاده از آن به جای لیزرهایی چون دیود است که از طول موج 808 نانومتری استفاده می کند.
دستگاه لیزر دایود در رفع موهای زائد بسیار موثر عمل می کند. به طور معمول برخی ناراحتی ها در درمان با لیزر دایود وجود دارد، اما روند صعودی در یک دوره کوتاه مدت از درمان با این متد امکان پذیر می باشد.
دستگاه های YAG 1064 nm و Alexandrite 755 nm بسته به نوع مو و پوست نیز می توانند موثر باشند و فناوری این دستگاه ها به خوبی تثبیت شده است، اما در این درمان میزان ناراحتی قابل توجهی وجود دارد.
اخیرا جدیدترین دستگاه های لیزر دایود با طول موج سه گانه به وجود آمده اند که از 755 نانومتر، 808 نانومتر و 1064 نانومتر استفاده می کنند. این دستگاه ها این امکان را برای اپراتور فراهم می کنند تا تصمیم بگیرد که بهترین طول موج مورد استفاده برای مشتری کدام طول موج می تواند باشد.
خرید جدیدترین دستگاه لیزر خانگی و مطبی
بهترین توصیه در خرید دستگاه های لیزر مطبی این است که با تحقیقات کامل پیش بروید و ببینید مشتری به دنبال استفاده از چه نوع لیزری است، در منطقه شما استفاده از کدام دستگاه لیزر رواج دارد و در مورد کدام دستگاه لیزر در بازار خرید و فروش تجهیزات پزشکی شکاف وجود دارد.
پس از آن خرید دستگاه لیزر دایود 2019 – 2020 یا هر دستگاه دیگری در ارتباط با جدیدترین لیزر موهای زائد می تواند با جستجوی مارک مورد نظر در گوگل و وب سایت های عرضه کننده محصول صورت پذیرد. در هنگام خرید دستگاه های لیزر به یاد داشته باشید که اگر با دانش و اطلاعات کافی در این زمینه پیش بروید می توانید سطح اطلاعات فروشنده و عرضه کننده این گونه محصولات را بسنجید و صحت و سوق گفته های وی را آنالیز نمایید تا دچار اشتباه در انتخاب نشوید.
برای این کار بهتر است قبل از اقدام به خرید لیستی از سوالات موجود در ذهنتان در رابطه با دستگاه مدنظر را تهیه نمایید. توصیه می شود به هنگام خرید دستگاه یا دستگاه های مورد خرید را به صورت حضوری و از نزدیک مشاهده کنید. تنها به دلیل گران یا ارزان بودن چیزی در مورد خرید آن تصمیم نگیرید.
در تعیین قیمت دستگاه های لیزر موهای زائد همچون تعیین قیمت دستگاه لیزر دایود و قیمت دستگاه لیزر shr عوامل مختلفی تاثیر گذارند؛ مثلا قیمت دستگاه لیزر دایود با توجه به کیفیت و قیمت قطعاتی چون هندپیس دستگاه صورت می گیرد و هر چه دستگاهی هندپیس مرغوب تر و گران قیمت تری داشته باشد قیمت دستگاه آن نیز بالاتر خواهد بود. لذا در انتخاب و خرید دستگاه لیزر دایود معطوف کردن توجه به قطعات مهم و اصلی آن از جمله هندپیس بسیار اهمیت دارد.
همچنین قیمت دستگاه لیزر دایود، قیمت دستگاه لیزر shr یا هر دستگاه دیگری با توجه به کشور سازنده آن نیز می تواند متفاوت باشد. دستگاه های ساخت اروپا به مراتب از قیمت بالایی نسبت به دستگاه های ساخت چین و کره برخوردارند. اصالت کشور سازنده در خرید دستگاه های لیزر می تواند از طریق بچ نامبر دستگاه تشخیص داده شود. مسلما کشورهای دارای تکنولوژی بالا در ساخت دستگاه های لیزر محصولاتی با کیفیت تر و با قیمت بالاتر تولید و روانه بازار می کنند.
از آنجایی که این دستگاه ها به خصوص دستگاه های لیزر مطبی که دارای قیمت بالاتری هستند و به مدت طولانی مورد استفاده قرار خواهند گرفت باید از کیفیت مطلوب برخوردار باشند تا دوام مدنظر را از آنها انتظار داشت.